top of page

pon, 11. svi

|

ONLINE

TRENING NA DALJINU

Želim iskoristiti svoj potencijal! Želim se kretati bolje i kvalitetnije! Želim biti brži, jači, eksplozivniji! Imao sam povredu, želim se oporaviti i još bolji se vratiti na teren. Idemo ...

Registration is Closed
See other events
TRENING NA DALJINU
TRENING NA DALJINU

Vrijeme i mjesto

11. svi 2020. 19:00 – 11. lis 2020. 23:00

ONLINE

O događaju

Zbog geografske udaljenosti, niste u mogućnosti trenirati u PFHSC, najboljem trening centru za funkcionalni trening. Sada konačno imate priliku da trenirate po najvišim svjetskim standardima i isprobate sistem treninga, po kojem treniraju najbolji nogometaši, košarkaši, rukometaši, odbojkaši, skijaši, golferi današnjice širom svijeta. 

Vi kažete:

 • Želim iskoristiti svoj potencijal! 
 • Želim se kretati bolje i kvalitetnije! 
 • Želim biti brži, jači, eksplozivniji! 
 • Imao sam povredu, želim se oporaviti i još bolji se vratiti na teren. 

Mi kažemo:

Na pravoj ste adresi! Naša iskustva sa vrhunskim sportistima i naši rezultati, garancija su vašeg uspjeha. Idemo!

Ulaznice

 • POČETNI

  POČETNI program je za sve one koji žele uspostaviti ili vratiti funkcionalnost svoga tijela, i omogućiti optimalni razvoj brzine, snage, eksplozivnosti i izdržljivosti. Ako osjećate da niste dovoljno razgibani, da vam nedostaje stabilnosti, ili niste sigurni da ste spremni za pojačani intenzitet treninga – onda je ovaj program za vas. U BASIC programu, naučićemo vas i osnovne kretne obrasce, koji su neophodni za kasniji razvoj snage, brzine, eksplozivnosti i izdržljivosti.

  237,00 KM
  Sale ended
 • NAPREDNI

  Uz sve što je navedeno u POČETNOM programu, NAPREDNI program podiže vaš trening na jedan viši nivo. U ovom programu kontinuirano radimo na održavanju uspostavljene funkcionalnosti tijela i unaprjeđujemo snagu, kao osnovnu pretpostavku za razvoj brzine i eksplozivnosti. Savladaćemo osnovne pozicije, koje omogućuju kvalitetnije trčanje (ubrzanje, maksimalnu brzinu, kontrolisanu promjenu pravca) i skakanje (odraz i doskok) i omogućiti vam iskorištavanje vašeg maksimalnog sportskog potencijala.

  354,00 KM
  Sale ended
 • PRO

  Nakon 6 mjeseci kvalitetnog rada, i 100 urađenih treninga, bićete spremni za najsloženije i najnaprednije treninge. Vaše tijelo je u stanju optimalne funkcionalnosti, razvili ste snagu i počeli dobivati na brzini i eksplozivnosti. Spremni ste da podignemo trening na najviši nivo, i da trenirate onako kako treniraju naši najbolji vrhunski sportisti. Čestitamo, zaslužujete i našu titulu #pfhscPRO

  648,00 KM
  Sale ended
 • REHAB

  Veliki je broj onih koji se tokom treninga, utakmice ili za vrijeme rekreacije povrijede ili imaju problema sa mišićno-koštanim bolovima, koje nisu mogli riješiti redovnim fizikalnim terapijama. Koristeći se našim velikim iskustvom i rezultatima u rehabilitaciji (skočni zglob, koljeno, zadnje lože, kukovi, leđa, rame, lakat) i tretmanu bolnih stanja, pomoći ćemo vam da se što prije vratite svakodnevnim aktivnostima zdraviji, jači i bolji nego ikada.

  357,00 KM
  Sale ended

Total

0,00 KM

Podijeli

Logo bez strelice.png
bottom of page