top of page

Fitness

Functional training

Health and Wellness

01Educirajte

Dosadila su vam uobičajena predavanja o svakodnevnim temama. Želite educirati svoje uposlenike o stvarima bitnim za njihovo zdravlje, i to na jedan zabavan način? Želite da nauče nešto novo, što će im pomoći da se osjećaju bolje i sretnije, te omogućiti da budu zadovoljniji i produktivniji na poslu? U tom slučaju, trebate odabrati neke (ili sve) teme, o kojima govore naši stručnjaci, najbolji iz svojih oblasti. Nudimo zanimljiva predavanja, koja, prema mišljenju polaznika, nude “informacije koje čovjeku mijenjaju život”, a koja pokrivaju važne teme, kao što su upravljanje stresom, ishrana, kvalitetno kretanje, zdravo vježbanje i važnost odmora i oporavka

Yoga Mats

Dajte mogućnost svojim uposlenicima da usvoje znanja o postavljanju ciljeva, fokusiranju, te upravljanju aktivnostima i stresom jer su to ključni faktori, koji utiču na to kako se osoba osjeća, a potom i kako funkcioniše na dnevnoj osnovi, kod kuće i na poslu. 

STRES I

FOKUS

AEnB2Up6LTo4N7VLF4EIP8RzlBLVnGutVq7Dg638

U danima kada svi nešto vježbaju/treniraju, a pri tome rijetki znaju šta i kako zapravo treba da rade na treningu, možda želite napraviti razliku u životu svojih uposlenika i omogućiti im da usvoje znanja o osnovama kvalitetnog kretanja i vježbanja. To podrazumijeva ne samo znanja o tome kako se pojedine vježbe izvode, nego i šta se ne bi smjelo raditi i zašto, ukoliko žele da uživaju u pozitivnim efektima treninga. 

TRENING I

KRETANJE

Avocado

Ili, možda želite da nauče ponešto o tome kako ispravno “nahraniti” tijelo i um, kako bi bolje spavali, osjećali se energičnije, i živjeli duže.

NAHRANITE

TIJELO I UM

Rest Break_edited.jpg

Obzirom da je oporavak ključ uspjeha, možda želite da vaši uposlenici nauče kako da oporave i relaksiraju svoj um i svoje tijelo, kako bi se riješili stresa, bolje spavali, i spremniji i energičniji dočekali naredni radni dan.

ODMOR I

OPORAVAK

02 Zabavite

Team Talk

RADIONICA

Ukoliko želite razdrmati svoje uposlenike, i ako vam ne smeta da se malo oznoje i dobiju dodatnu energiju za taj radni dan, trebali biste odabrati neku od naših radionica. Tokom radionice, u interaktivnom okruženju, uposlenici imaju priliku da na zabavan način usvoje nova znanja o svom tijelu, njegovim mogućnostima i ograničenjima, te kako sebi mogu mnogo pomoći, za vrlo malo vremena, uz minimalne napore, u toku radnog dana, u svom uredu. 

Checklist

TESTIRANJE

Ukoliko želite podići brigu o zdravlju uposlenika na jedan viši nivo, možda ih želite iznenaditi procjenom trenutnog stanja njihovog loko-motornog aparata. PFHSC vam može ponuditi nekoliko različitih testiranja, koja se brzo i lako implementiraju, kao što su Functional Movement Screen (test funkcionalnosti temeljnih kretnih obrazaca) ili Body Composition Analysis (analiza sastava tijela). Informacije koje se dobiju ovim testiranjima su od višestruke koristi, kako za definiranje realnih i ostvarivih ciljeva, tako i za motivaciju i mjerenje rezultata vježbanja. Nadalje, daju nam mogućnost kreiranja individualiziranih programa vježbanja i ishrane, kako bismo korigovali eventualno utvrđene disbalanse u kretanju/držanju tijela, promijenili sastav tijela (udio mast i mišića, prije svega) i time dali veliki doprinos u unaprjeđenju zdravstvenih navika uposlenika.

Fitness Class

TRENINZI

Ukoliko spadate u malu grupu poslodavaca, koji zdravlje uposlenika smatraju ključnom strategijom u ostvarenju potreba uposlenika i kompanije, omogućićete uposlenicima da prođu kroz elementarna testiranja i dobiju individualizirane programe treninga, prilagođene njihovim trenutnim mogućnostima. Ti programi, u zavisnosti od želja i potreba uposlenika, se mogu implementirati na tri različita načina: kao personalni trening, trening u malim grupama (do 5 osoba) i grupni trening (do 20 osoba). Bez obzira za koji se program opredijelite, mi ćemo unaprijediti funkcionalnost tijela vaših uposlenika, oni će se osjećati bolje, biti energičniji, sretniji i produktivniji na poslu.

03 Uspostavimo saradnju

Hvala Vam na interesovanju

Logo bez strelice.png
bottom of page