Samo za one koji znaju šta žele

Pročitali ste sve:

namao našem pristupu o našim rezultatima

i zainteresovani ste za saradnju.

 

Prije nego donesete konačnu odluku, razmislite još jednom, jer možda PFHSC nije za vas.

ZA KOGA JE PFHSC?

P

O

M

O

Ć

Trening pod nadzorom

(Trebate pomoć)

PFHSC je jedini trening centar u Bosni i Hercegovini u kojem nema slobodnog članstva. Ne postoji mogućnost da uplatite mjesečnu članarinu i trenirate samostalno, po planu treninga koji ste napravili sami za sebe, ili vam je neko drugi napravio. U PFHSC svi klijenti treniraju po individualiziranom programu, prilagođenom trenutnom stanju i postavljenim ciljevima, a treninzi se realiziraju pod nadzorom PFHSC trenera i njihovih asistenata. Mi u PFHSC svoj posao i vaše zdravlje i zdravlje vaše djece shvatamo vrlo ozbiljno. Realno, da ste mogli i znali trenirati sami, ne biste došli u PFHSC. 

R

E

Z

U

L

T

A

T

Plan i program usmjeren na ostvarenje rezultata (Želite rezultate)

Saradnja započinje provođenjem inicijalnih testiranja (link na dijagnostiku). Rezultati provedenih testiranja nam daju mogućnost da razumijemo vaše trenutne mogućnosti, evidentiramo određena ograničenja (asimetrije, disbalanse), i na osnovu tih parametara dizajniramo plan i program treninga. Na taj način osiguravamo da na treningu nećete raditi nešto što vam škodi (nanosi više štete nego koristi), da ćete raditi na korigovanju evidentiranih ograničenja (zbog čega ćete se osjećati bolje i kretati kvalitetnije), i da se kontinuirano krećete prema ostvarenju postavljenih ciljeva. 

F

L

E

K

S

I

B

I

L

N

O

S

T

Fleksibilnost u zakazivanju i otkazivanju treninga (Cijenite fleksibilnost)

Po završenom testiranju, putem e-maila ćete dobiti upute za aktiviranje članstva, kao i za korištenje aplikacije za zakazivanje i otkazivanje treninga i aplikacije za praćenje režima ishrane. Najprije ćete aktivirati članstvo (koristeći e-mail adresu na koju ste dobili e-mail i šifru po vašem izboru). Nakon toga, imate punu slobodu i fleksibilnost u zakazivanju svojih termina treninga. U skladu sa rasporedom treninga u PFHSC, trening možete zakazati bilo koji dan u sedmici (osim nedjelje i praznika), u prijepodnevnim ili popodnevnim satima. 

100% klijenata PFHSC ocjenjuju sistem zakazivanja i otkazivanja treninga kao „izvrstan“ 

O

D

L

U

Č

N

O

S

T

Minimalno 4 mjeseca saradnje

(Odlučni ste)

Minimalan period saradnje je četiri mjeseca. Razlog je jednostavan, ostvarivanje kvalitetnih i trajnijih rezultata zahtijeva posvećenost i vrijeme. PFHSC je trening centar u kojem je sve usmjereno na ostvarenje vašeg željenog rezultata, pa se i saradnja uspostavlja sa klijentima koji su odlučni u svojim namjerama da naprave dugotrajnu promjenu na bolje.

G

A

R

A

N

C

I

J

A

Garancija i povrat novca

(Tražite samo provjereno)

Godine iskustva, i rezultati koje je PFHSC ostvario do sada, nam omogućuju da za svoj sistem, pristup i rezultate garantujemo svojim klijentima. Za sve klijente, koji se opredijele da treniraju tri puta sedmično, i pri tome realiziraju 90% planiranih treninga, PFHSC daje garanciju povrata novca, u slučaju da klijent ne bude zadovoljan ostvarenim rezultatima treninga. 

C

I

J

E

N

A

Cijene usluga i plaćanje

(Cijena vam nije bitna)

Cijene usluga u PFHSC variraju u zavisnosti od vrste treninga i dužine trajanja saradnje. Trenutno, cijena inicijalnog testiranja varira od 0,00 KM do 150,00 KM, a cijene treninga od 25,00 KM do 100,00 KM po treningu.


Cijena startnine, koja se plaća samo jednom, je 60,00 KM.


Plaćanje je moguće vršiti u gotovini, putem računa ili kartično.

ŠTA TREBATE URADITI?

Ok, sve ste pročitali i želite trenirati u PFHSC! Da bismo saradnju, i kretanje prema ostvarenju željenih ciljeva, započeli što prije, potrebno je da uradite slijedeće:

01

PAR-Q

Trebate popuniti pristupni formular (Upitnik za procjenu spremnosti za fizičku aktivnost - PAR-Q), koji je dostupan ovdje.

02

CIJENA TESTIRANJA

Izvršite osnovnu uplatu za inicijalno testiranje u iznosu od 150,00 KM. U zavisnosti od toga na koji period dogovorimo saradnju, uplata  izvršena za testiranje će djelimično, ili u cjelosti, biti uračunata u cijenu paketa usluga, koji odaberete.

 

Uplata se vrši na račun:

Pro-Fit Health. Strength and Conditioning doo (PFHSC)

Bulevar Meše Selimovića bb

Sparkasse Bank 1994990034894311

Svrha: Inicijalno testiranje

Iznos: 150,00 KM

03

TERMIN TESTIRANJA

Nakon što ste izvršili uplatu, pozivom na +387 62 692-016 ćete zakazati inicijalno testiranje. 

04

DOLAZAK U PFHSC

Sve što je na kraju ostalo da uradite jeste da se u čistoj sportskoj opremi, pojavite u PFHSC trening centru, 15 minuta prije početka testiranja.

TESTIRANJE ILI PROCJENA JE JEDINI NAČIN DA UTVRDIMO KAKO DA VAM POMOGNEMO DA DOĐETE DO ŽELJENOG CILJA

Sigurno niste nikada ušli kod doktora ili doktorice u ordinaciju, a oni vam, „na prvu“, bez ikakvog pregleda rekli: „uzećete XY tablete i piti ih toliko i toliko dana“. Niti ste došli u auto servis (ili bilo koji drugi servis), a majstor, koliko god je dobar i poznat, rekao: „to i to je problem. Zamijenićemo taj i taj dio“ i slično.  Zašto mislite da bilo koji trener ima te sposobnosti (da na prvu zna šta vam treba, šta smijete, a šta ne smijete raditi, i šta morate raditi)? Neka od naših najpopularnijih testiranja su:

FMS

SASTAV

TIJELA

BRZINA

EKSPLOZIVNOST

SNAGA

IZDRŽLJIVOST

Functional Training - Health and Wellness - Fitness and Rehabilitation

Logo bez strelice.png

PFHSC

Bulevar Meše Selimovića bb, Sarajevo BiH

info@pro-fit.ba

Tel: +387 62 692-016

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 PFHSC