top of page

Samo za one koji znaju šta žele

Pročitali ste sve:

namao našem pristupu o našim rezultatima

i zainteresovani ste za saradnju.

 

Prije nego donesete konačnu odluku, razmislite još jednom, jer možda PFHSC nije za vas.

ZA KOGA JE PFHSC?

P

O

M

O

Ć

Trening pod nadzorom

(Trebate pomoć)

PFHSC je jedini trening centar u Bosni i Hercegovini u kojem nema slobodnog članstva. Ne postoji mogućnost da uplatite mjesečnu članarinu i trenirate samostalno, po planu treninga koji ste napravili sami za sebe, ili vam je neko drugi napravio. U PFHSC svi klijenti treniraju po individualiziranom programu, prilagođenom trenutnom stanju i postavljenim ciljevima, a treninzi se realiziraju pod nadzorom PFHSC trenera i njihovih asistenata. Mi u PFHSC svoj posao i vaše zdravlje i zdravlje vaše djece shvatamo vrlo ozbiljno. Realno, da ste mogli i znali trenirati sami, ne biste došli u PFHSC. 

R

E

Z

U

L

T

A

T

Plan i program usmjeren na ostvarenje rezultata (Želite rezultate)

Saradnja započinje provođenjem inicijalnih testiranja. Rezultati provedenih testiranja nam daju mogućnost da razumijemo vaše trenutne mogućnosti, evidentiramo određena ograničenja (asimetrije, disbalanse), i na osnovu tih parametara dizajniramo plan i program treninga. Na taj način osiguravamo da na treningu nećete raditi nešto što vam škodi (nanosi više štete nego koristi), da ćete raditi na korigovanju evidentiranih ograničenja (zbog čega ćete se osjećati bolje i kretati kvalitetnije), i da se kontinuirano krećete prema ostvarenju postavljenih ciljeva. 

F

L

E

K

S

I

B

I

L

N

O

S

T

Fleksibilnost u zakazivanju i otkazivanju treninga (Cijenite fleksibilnost)

Po završenom testiranju, putem e-maila ćete dobiti upute za aktiviranje članstva, kao i za korištenje aplikacije za zakazivanje i otkazivanje treninga i aplikacije za praćenje režima ishrane. Najprije ćete aktivirati članstvo (koristeći e-mail adresu na koju ste dobili e-mail i šifru po vašem izboru). Nakon toga, imate punu slobodu i fleksibilnost u zakazivanju svojih termina treninga. U skladu sa rasporedom treninga u PFHSC, trening možete zakazati bilo koji dan u sedmici (osim nedjelje i praznika), u prijepodnevnim ili popodnevnim satima. 

100% klijenata PFHSC ocjenjuju sistem zakazivanja i otkazivanja treninga kao „izvrstan“ 

O

D

L

U

Č

N

O

S

T

Minimalno 6 ciklusa saradnje

(Odlučni ste)

Minimalan period saradnje je 6 ciklusa. Razlog je jednostavan, ostvarivanje kvalitetnih i trajnijih rezultata zahtijeva posvećenost i vrijeme. PFHSC je trening centar u kojem je sve usmjereno na ostvarenje vašeg željenog rezultata, pa se i saradnja uspostavlja sa klijentima koji su odlučni u svojim namjerama da naprave dugotrajnu promjenu na bolje. Za djecu do 15 godina, minimalan period saradnje je 12 ciklusa.

1 ciklus = 4 sedmice

G

A

R

A

N

C

I

J

A

Garancija i povrat novca

(Tražite samo provjereno)

Godine iskustva, i rezultati koje je PFHSC ostvario do sada, nam omogućuju da za svoj sistem, pristup i rezultate garantujemo svojim klijentima.

 

Za sve klijente, koji se opredijele da treniraju tri puta sedmično, i pri tome realiziraju 90% planiranih treninga, PFHSC daje garanciju povrata novca, u slučaju da klijent ne bude zadovoljan ostvarenim rezultatima treninga. 

C

I

J

E

N

A

Cijene usluga i plaćanje

(Cijena vam nije bitna)

Cijena testiranja varira od 150,00 KM do 650,00 KM.


Cijena startnog paketa, koji obuhvata osnovno inicijalno FMS testiranje, interpretaciju rezultata, kreiranje individualiziranog programa treninga, DEMO trening sesiju 1:1, administrativnu podršku (aplikacije i usluge) tokom trajanja ugovora, iznosi 350,00 KM.

Cijene treninga (po ciklusu):

280 KM - do 8 treninga (djeca do 15g)

350 KM - do 10 treninga (16+)

420 KM - do 12 treninga (16+)

560 KM - do 16 treninga (16+)


Plaćanje je moguće vršiti u gotovini, putem računa ili kartično.

ŠTA TREBATE URADITI?

Ok, sve ste pročitali i želite trenirati u PFHSC! Da bismo saradnju, i kretanje prema ostvarenju željenih ciljeva, započeli što prije, potrebno je da uradite slijedeće:

01

02

03

PAR-Q

Trebate popuniti pristupni formular (Upitnik za procjenu spremnosti za fizičku aktivnost - PAR-Q), koji je dostupan ovdje.

CIJENA TESTIRANJA

Izvršite osnovnu uplatu za inicijalno testiranje (funkcionalnost kretnih obrazaca - FMS) u iznosu od 150,00 KM. U slučaju da se opredijelite za dodatna testiranja (npr. metaboličko testiranje), doplatu mozete izvršiti naknadno.

Ukoliko se odlučite koristiti naše usluge treninga, doplatu iznosa od 200,00 KM za startni paket (350,00 KM) možete izvršiti na licu mjesta.

 

Uplata se vrši na račun:

Pro-Fit Health. Strength and Conditioning doo (PFHSC)

Džemala Bijedića 160

Sparkasse Bank 1994990034894311

Svrha: Inicijalno FMS testiranje

Iznos: 150,00 KM

TERMIN TESTIRANJA

Nakon što ste izvršili uplatu, pozivom na +387 66 447 353 ili +387 62 692-016 ćete zakazati termin inicijalnog testiranja. 

04

DOLAZAK U PFHSC

Sve što je na kraju ostalo da uradite jeste da se u čistoj sportskoj opremi, pojavite u PFHSC trening centru, 15 minuta prije početka testiranja.

TESTIRANJE ILI PROCJENA JE JEDINI NAČIN DA UTVRDIMO KAKO DA VAM POMOGNEMO DA DOĐETE DO ŽELJENOG CILJA

Sigurno niste nikada ušli kod doktora ili doktorice u ordinaciju, a oni vam, „na prvu“, bez ikakvog pregleda rekli: „uzećete XY tablete i piti ih toliko i toliko dana“. Niti ste došli u auto servis (ili bilo koji drugi servis), a majstor, koliko god je dobar i poznat, rekao: „to i to je problem. Zamijenićemo taj i taj dio“ i slično.  Zašto mislite da bilo koji trener ima te sposobnosti (da na prvu zna šta vam treba, šta smijete, a šta ne smijete raditi, i šta morate raditi)? Neka od naših najpopularnijih testiranja su:

FMS

Mnogo trenirate, ali već izvjesno vrijeme ne vidite rezultate treninga. Ili, još gore, imate osjećaj da što više trenirate – sve se lošije osjećate. Imate mnogo bolova i ne uživate više u treningu. Provođenjem testiranja funkcionalne mobilnosti vašeg tijela, imamo mogućnost provjeriti da li posjedujete minimalne preduvjete mobilnosti, stabilnosti i funkcionalne povezanosti dijelova tijela u skladne i prirodne pokrete. Nakon provedenog testiranja, u mogućnosti smo definirati korektivni program vježbi, koji je usmjeren na otklanjanje eventualnih uzroka vaših problema i stvaranje pretpostavki za zdrav način vježbanja i treniranja.

FMS

SASTAV TIJELA

Analiza sastava tijela je vrlo jednostavan postupak utvrđivanja procentualnog udjela masti u odnosu na procentualni udio mišića u tijelu. Brojne su prednosti rezultata ovog testiranja u odnosu na standardnu procjenu BMI-ja. Testiranje daje mogućnost utvrđivanja bazalnog metabolizma, metaboličkih godina, opšte tjelesne građe, količine vode u tijelu, itd. 

SASTAV

TIJELA

BRZINA

Ako se bavite sportom, zanima vas samo jedno: kako dobiti na brzini? Uz najsavremeniju opremu (Brower Timing Systems), imamo mogućnost testirati vašu brzinu na kraćim (5m, 10m, 20m) ili dužim distancama. Ukoliko želite postati brži, prvo provjerite koliko ste brzi. 

BRZINA

EKSPLOZIVNOST

Bez obzira da li ste košarkaš, nogometaš, karatista, rukometaš, plivač (kod starta i okreta) … vi imate potrebu da u vrlo kratkom vremenu upotrijebite maksimalnu snagu – da eksplodirate! Na toj snazi se zasniva vaša skočnost, vaša brzina, vaša brzina promjene pravca. Primjenom savremene opreme (OptoJump Next System), mi imamo mogućnost da provedemo veliki broj testova eksplozivnosti, koji uz video zapis skokova, daju mogućnost uvida u trenutno stanje, ali i kreiranja programa treninga za unaprjeđenje eksplozivne snage.

EKSPLOZIVNOST

SNAGA

Nakon što smo korektivnim treningom uspostavili optimalnu funkcionalnost tijela, različitim metodološkim postupcima testiramo vašu snagu. Osnovni cilj ovog testiranja jeste da utvrdimo koja su to opterećenja, koja, u datom trenutku, omogućavaju ostvarenje postavljenih ciljeva treninga, bez rizika za vaše zdravlje. Metodološki postupci koji se ovdje primjenjuju zavise od vaše sposobnosti, vježbačkog iskustva, trenutnog zdravstvenog stanja i ciljeva. Najčešće uključuju testiranje anaerobnih kapaciteta (Wingate test) kod sportista, 1RM test kod opšte populacije i izokinetička testiranja kod oporavka od povrede u postoperativnoj sportskoj rehabilitaciji.

SNAGA

IZDRŽLJIVOST

Provođenjem testiranja aerobnih kapaciteta mi imamo mogućnost da dobijemo ključne podatke o tome kako funkcioniše vaš respiratorni sistem (primitak oksigena), vaš kardiovaskularni sistem (transport oksigena do mišića) i mišićni sistem (korištenje oksigena). Ovo testiranje, koje se provodi na najsavremenijoj kompjuterskoj opremi, u laboratorijskim uslovima, daje mogućnost utvrđivanja velikog broja parametara (među kojima su najpoznatiji VO2max, aerobni i anaerobni pragovi (eng. aerobic and anaerobic treshold)), koji su od krucijalne važnosti za treniranje vrhunskih sportista, mladih sportista koji mnogo treniraju, ali i ostalih klijenata, koji se u trenažni proces uključuju nakon duže pauze. 

IZDRŽLJIVOST

Functional Training - Health and Wellness - Fitness and Rehabilitation

Logo bez strelice.png
bottom of page