POČETNI

 

POČETNI program je za sve one koji žele uspostaviti ili vratiti funkcionalnost svoga tijela, i omogućiti optimalni razvoj brzine, snage, eksplozivnosti i izdržljivosti. Ako osjećate da niste dovoljno razgibani, da vam nedostaje stabilnosti, ili niste sigurni da ste spremni za pojačani intenzitet treninga – onda je ovaj program za vas. U ovom programu, naučićemo vas i osnovne kretne obrasce, koji su neophodni za kasniji razvoj snage, brzine, eksplozivnosti i izdržljivosti.

 

Ovaj program je najprimjereniji za djecu svih uzrasta 8+.

 

Trajanje: 3 mjeseca

 

Broj treninga: 50 treninga

 

Cijena za online: 89 eur/mj (174KM/mj)

 

ŽELIM BITI BOLJI >>>

 
 

NAPREDNI

 

Uz sve što je navedeno u POČETNOM programu, NAPREDNI program podiže vaš trening na jedan viši nivo. U ovom programu kontinuirano radimo na održavanju uspostavljene funkcionalnosti tijela i unaprjeđujemo snagu, kao osnovnu pretpostavku za razvoj brzine i eksplozivnosti. Savladaćemo osnovne pozicije, koje omogućuju kvalitetnije trčanje (ubrzanje, maksimalnu brzinu, kontrolisanu promjenu pravca) i skakanje (odraz i doskok) i omogućiti vam iskorištavanje vašeg maksimalnog sportskog potencijala.

 

Program primjeren za djecu (8+) i mlade svih uzrasta.

 

Trajanje: 6 mjeseci

 

Broj treninga: 100 treninga

 

Cijena za online: 79 eur/mj (154KM/mj) 

 

ŽELIM BITI JAČI, BRŽI, EKSPLOZIVNIJI >>>

 

PRO

 

Nakon 6 mjeseci kvalitetnog rada, i 100 urađenih treninga (završen NAPREDNI program), bićete spremni za najsloženije i najnaprednije treninge. Vaše tijelo je u stanju optimalne funkcionalnosti, razvili ste snagu i počeli dobivati na brzini i eksplozivnosti. Spremni ste da podignemo trening na najviši nivo, i da trenirate onako kako treniraju naši najbolji vrhunski sportisti. Čestitamo, zaslužujete i našu titulu #pfhscPRO

 

Ovaj program je najprimjereniji za osobe 17+ godina starosti. U prilagođenom obliku, i za djecu (8+) i mlade svih uzrasta.

 

Trajanje: 12 mjeseci

 

Broj treninga: 200 treninga

 

Cijena za online: 75 eur/mj (149KM/mj) 

 

ŽELIM BITI PRO >>>